16 Jun
16Jun

"A Fény Nyelve , a finomabb világokból érkező(csatornázott ) kommunikációs forma.

A Fény Nyelve, amikor tiszta és kifinomult, a szeretet egy nagyon magas ferkvenciáját áramoltatja és transzmutálja az energiameződbe.

A Fény Nyelve megjeleníthető írott, jelelt, szóbeli  és hangi éneklő formában is.

A Fény Nyelve akkor működik a legjobban, ha az elme korlátatit el tudod engedni, teljes bizalommal fordulsz az új felé.Ez a bizalom oldja a mentális korlátokat, feloldja a szív nyílásátakadályozó blokkokat.

A Fény Nyelve nem tipikusan lineárisa emberi nyelvezet, hanem egy multidimenzionális kommunikációs forma, rengeteg rétegelt információval, amit az emberi biomechanizmusod hasznosítani tud( gyógyulás, tanulás emlékezés )

A Fény Nyelve a tudatos elmét megkerülve működik.Felsőbb Éned, Igaz Éned sűríti a kódolásokat az információkat és a MOST pillanatának legmegfelelőbb módon juttatja el hozzád.

A Fény Nyelve  magas frekvencián történő dinamikus fény és hang kódolás ami közvetlenül energiameződbe hat és azonnali változásokat indít el.Kiegyenlíti a vibrációs információkat mindig az adott pillanatra.

A transzmisszió alatt mélytudati szinten fogadod és beépíted a Fény Nyelv quantum információit azért, hogy gyógyulhass fizikai, mentális, érzelmi, spirituális rétegeidben.

A Fény Nyelvének sokféle változata ismert.Néhány nyelv az Angyali alapokra épül, amely főleg fizikai érzelmi rétegeidben hat.Ezért sok ember erős érzelmi reakciókat tapasztal ezekre a frekvenciákra.

Más nyelvek erőteljesen Természeti elementáloktól érkeznek.Tündérektől, Törpéktől. Ezek a nyelvek az embert a természettel hozzák egyensúlyba és a tudományok egyes területeivel. Sokan akik ezt a nyelvet hallják, a tarnszmisszió után rendkívüli boldogságot éreznek, vagy nagyon erős kötődést Gaiához Föld Anyához.

Megint más Nyelvek Galaktikus Fénytestvéreinktől érkeznek. Ezek a nyelvek az emberi egészséges ütemű evolúciót a felemelkedést segítik, technológiai információkkal látnak el.

Tehát a Fény Nyelve egy mélyen rértegződő, az információ alkímiájának átvitele.Gyakran hasonlatos valamelyik ősi földi nyelvre, arámi vagy észak amerikai indián, vagy ázsiai nyelvezetre."