Hírnöke vagyok a láthatatlannak a megfoghatatlannak. Segítek,hogy egyre többhöz hozzáférj Önmagadból.

Szeretettel köszöntelek Kedves!
Bízom benne hamarosan személyesen is üdvözölhetjük egymást kis kuckómban .

 magamról ... ez az örök változó ... Sokáig azt gondoltam válnom kell valakivé ahhoz hogy valaki lehessek, hogy lennem kell valaki...Majd az utam során rá kellet ébrednem, csak meg kell élnem a Vagyok Aki Vagyok-ot a Légy Önmagad -at azaz saját magam.Az egész a befogadàsról, az elfogadàsról, a megengedésről a szokások, hitrendszerek, a megfelelni akarás  elengedéséről szól.Az élet elém hozta ès hozzá  a lehetőségeket, a megfelelő embereket, hogy most az lehessek aki vagyok, hogy folyamatosan vàltozhassak, és azt csinálhassam amit a legjobban szeretek. Adok, figyelmet, hozzájárulást, érintést, ezen keresztül pedig  lehetőségeket, a választás lehetőségét, az emlèkezèst, felszabadultságot, örömöt, öngyógyítást, elfogadást. Nem akaralak megszerelni, tökèletes vagy ahogy vagy! Csupàn emlékeztetlek rà, hogy tudd,hogy tudod. Emlèkeztetlek, hogy újra emlékezz magadra a tudásodra.

Neked miben  lehetek hozzájárulás, miben segìthetek, az önfelfedezés, az önmagad megtalálása, egy könnyedebb ragyogóbb valóság, egy új élet èlèsèben,teremtésében? Gyere és lássuk meg, mi működik Neked ?
Szeretettel várlak ha választod !
Mennyi változast vagy hajlandó generálni az életedben ?
Mit teremthet az az életedben ha eljössz hozzám?

 Hálám és köszönetem tanítóimnak kik az utamon kísérnek Ayala - Fűri Évának,
 An' Anasha - Molnár Erikának, Anauel - Sándor Szilviának, Ayanna - Szabó Szilviának, Horváth Tamásnak, Suzy Godsey- nak, Farkas Èvinek , Illek Andinak
A masszázsnak, az Access Consciousness™eszközeinek és az általam alkalmazott eszközöknek, nem célja a hagyományos orvostudomány vagy gyógyászati módszerek helyettesítése, hanem annak kiegészítése, a gyógyulás elősegítése, a betegségek megelőzése és a szervezet frissítése,ám legfőbb célja a tudatosságod és képességeid kibontakoztatása . Sem kezelései, sem egyéb eszközei nem gyógyító, nem terápiás, nem pszichoterápiás, nem egészségügyi szolgáltatások, és ezeket nem is helyettesítik.Masszázsra,  kezelésre jelentkezés előtt kérlek olvasd el az alábbiakat:

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):
  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
  • epilepsziás,
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
  • bipoláris személyiségzavarú,
  • vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén.
Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiás kezeléseket nem végzek.
Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam is végzett masszázsok, kezelések a  Fizikai közérzet javító szolgáltatás  /  MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.