Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

https://fb.me/e/5ogUKxOxE


  • Dátum: 2024.04.24. 09:00 - 2024.04.24. 18:00
  • Hely Gyenesdiás, Kossuth Lajos u. 99, Magyarország (Térkép)
  • További információk: Ancsa Lélekkuckó

Leírás

Access Bars® tanfolyam

Van 32 pont a fejünkön melyeket Bars pontoknak, sávoknak hívunk. Amikor ezeket a pontokat / sávokat finoman megérintjük, erőfeszítés nélkül könnyedén el tudunk engedni minden olyan elraktározott, berögzített, beprogramozott gondolatot, nézőpontot, ötletet, hiedelmet, érzelmet és megfontolást stb ami lehet nem is a mienk, ami megakadályozza, hogy örömet és könnyedséget érezzünk az életünkben, ami nem engedi, hogy azt az életet éljük amit szeretnénk. Amikor a Barokat futtatjuk az agyhullámok lelassulnak, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. Ez lehetővé teszi, hogy felszabaduljon minden korlátozó gondolat, érzés és érzelem, ami megrekedt, és ami miatt újra és újra ugyanazokat a mintákat ismételgetjük az életünkben. Ez egy könnye, egyszerű lehetőség, hogy mindent elengedjünk ami már nem hasznos számunkra. Mintha kimasszíroznák az idegpályáinkban felgyülemlett feszültséget.Mi mindenben segíthet ha futtatod a Barokat magadon családtagjaidon, barátaidon:
- a Barokhoz kapcsolódó életterületeken beindul az energiaáramlás ( kreativitás, pénz, szexualitás, életformák teremtése, kapcsolatok, egészség, bőség…)
- mentális, érzelmi, fizikai, energetikai blokkok oldása
- stressz csökkenése
- mély relaxáció megteremtése
- alvászavar csökkentése
- figyelem hiányos, hiperaktív, nehezen kezelhető gyermekeknél / felnőtteknél változást hoz
- koncentráció fokozása
- gyermekek iskolai eredményeinek javulása
- vizsgák előtt
- pánik betegség esetén
- egészségi állapot javulása
- kapcsolatok rendezése, javulása
- tudatossági szint emelkedése
- megnyílás sok lehetőség könnyed befogadása

Az Access Bars® emberek ezreinek segített megváltoztatni az életüket. Ha beépíted azokat az eszközöket és technikákat a mindennapjaidba amit itt megtanulsz, Te is hatalmas változásokat generálhatsz az életedben.Az 1 napos tanfolyam során 2 kezelést adsz és 2 kezelést kapsz. Magyar nyelvű kézikönyvet és fejábrákat is kapsz a gyakorláshoz.A Bars® kezelés mellett sok egyéb eszközt és 2 testkezelést is elsajátíthatsz.
Az Access Bars® tanfolyam elvégzése előfeltétel az összes Access Consciousness® alaptanfolyamhoz. A tanfolyam elvégzésével bekerülsz az Access Consciousness rendszerébe, regisztrált kezelővé válsz, nemzetközileg elismert oklevelet kapsz.Tudtad, hogy 1 Bars kezelés 2 óra meditációval ér fel, el tudod képzelni mennyire pihentető ez.
Tudtad, hogy a gyerekek 4 szer gyorsabban megtanulják a bárok futtatását mint a felnőttek?!Az ár központilag meghatározott nemzetközi ár:
Befektetés Önmagadba és a Jólétedbe ha betöltötted a 18. életéved : 108.000 Ft
Ismétlőknek és 16 - 18 éves korig: 54.000 Ft
Gyermekeknek 15 éves korig ingyenes 1 felnőtt résztvevővel

Helyedet a regisztrációs lap kitöltésével tudod biztosítani, melyet itt találsz :
https://forms.gle/p57yBiBDYKhRS7LG9Helyszín : Ancsa – Lélekkuckó Gyenesdiás, Kossuth Lajos utca 99.
Időpont : 2024. Április 24. 9 - 18 óra

A programot tartja:
Siposné Geschitz Annamária
Access Bars® és Access Facelift® facilitátor, ESSE kezelő ,BPP Access Test kezelések kezelő, TTTE®,BosziSuli testkezelések kezelő
Tel: +3630/9272 082 vagy messenger
www.alelekkucko.com

Garantáltan kis létszámú csoport Ha mégis inkább egyénileg tanulnál az is megoldható .Keress bátran!

Az Access Consciousness™ és eszközeinek, valamint az általam alkalmazott kezeléseknek a célja, a tudatosságod és képességeid kibontakoztatása. Sem kezelései, sem egyéb eszközei, nem gyógyító, nem terápiás, nem pszichoterápiás, nem egészségügyi szolgáltatások, és ezeket nem is helyettesítik.