• Dátum: 2022.06.24. 10:00 - 2022.06.24. 19:00
  • Hely Gyenesdiás, Kossuth Lajos u. 99, 8315 Magyarország (Térkép)
  • További információk: Ancsa Lélekkuckó

Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Leírás

Két fantasztikus kezelés megismerésére és cseréjére hívunk, nagy szeretettel ! Jó hangulat !Szuper csapat !


 Kiváncsi vagy mi is az Access Bars, korunk egyik leghatásosabb feszültségoldó módszere?

Gyere és próbáld ki, hogy tudd, szeretnéd e megtanulni vagy újabb és újabb kezeléseket kapni .

Az Access Bars 32 pont a fejen, melyek gyengéd érintése feloldja az agyban és  a testeben rekedt régi energiákat, lehetővé téve,hogy hatalmas ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. Az Acces Bars kezeles feloldja az összes nézőpontot, elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet életünk során összegyűjtöttünk és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez a feloldás akkor történik meg amikor a bárokat finoman megérintik, azaz futtatják; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat végre elengedjük.A legtöbben akik rendszeresen futtatják a bárjaikat,arról számoltak be,hogy az életük egyre könnyedebbé és nagyszerűbbé vált. Jótékony hatása nagyobb mentális tisztaság, motíváltság,lelkesedés,szorongas pánikroham oldasa, melyebb alvás, jobb koncentráció,függősegek elengedése,tanulási nehézségek oldása,egészségmegőrzés ...Kivancsi vagy mi  is az a Facelift , megismetned mielőtt belevágsz egy kezelésbe vagy  tanfolyamba ?


Access Energetikai Facelift - Energetikai ránctalanítás 

Egy csodálatos gyengéd, könnyed,kedves kezelés mely visszafordítja az öregedés jeleit az arcon es az egész testen, kívül - belül.30 féle külön energiát használunk kezelés alatt, amely átalakítja, visszafeszesíti, újrateremti a testet miközben felerősíti a test öngyógyító folyamatait is.Leolvasztja az ítéleteidet, a nézőpontjaidat a testeddel, az alakoddal, az öregedéssel és az idő múlásával kapcsolatban, ezzel megszabadíthat mindazoktól a nézőpontoktól, amit ráncok formájában az arcodra vetítesz és mindentől amit az idő múlásának tulajdonítva a testedbe bezársz.Kezelés menete : fekve masszázságyon ruhában, gyengéd érintések dekoltázson, nyakon, arcon, fejen mely az egész testre kihat. Helyreállít, felüdít és megfiatalít .A testet és  a lelket is emeli, és olyan könnyedséget hozhat amit ritkán tapasztalhatunk meg. 


Más Acces Consciousness Testkezelét is kipróbálhatsz, cserélhetsz, minden olyat amit a résztvevők tanultak és behoznak az alkalomra pl:

MTVSS

MIMIKRI


Hozzájárulás:

Kipróbálóknak   5.000ft

Kezelőknek  4.000ft


Helyszín: 8315.Gyenesdiás,Kossuth Lajos u. 99.


Bejelentekezést kérünk ! Köszönjük!


Szervezők:

Farkas Évi

Access Bars facilitátor, Facelift kezelő

☎️+3630 469 1191 vagy messenger üzenetben


Siposné Geschitz Annamária 

Acces Bars facilitator, Access Facelift, Esse, TTTE kezelő

☎️+3630 927 2082 vagy messenger üzenetben

Weboldal:www.alelekkucko.com 

Facebook oldal: https://www,facebook.com/alelekkucko/

Esemény 👉  https://facebook.com/events/s/access-nap-gyenesdiason-access/1131705964276701/