Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

  • Dátum: 2023.12.17. 09:00 - 2023.12.17. 18:00
  • Hely Gyenesdiás, Kossuth Lajos utca 99, Magyarország (Térkép)
  • További információk: Ancsa Lélekkuckó

Leírás

Access Bars® tanfolyam
Van egy nagyon könnyed és gyengéd módja, hogy megszabadulj a fejedben lévő zakatoló gondolatoktól, amit Access Bars® kezelésnek hívnak.
Van 32 pont a fejeden, amelyeket ha finoman megérintünk, erőfeszítés nélkül könnyedén elengedsz mindent, ami megakadályozza, hogy örömet és könnyedséget érezz az életedben, ami nem engedi, hogy azt az életet éld amit szeretnél. Ezek a pontok tartalmazzák az összes elraktározott gondolatot, nézőpontot, ötletet, hiedelmet, érzelmet és megfontolást. Amikor a Barokat futtatják az agyhullámok lelassulnak, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. Ez lehetővé teszi, hogy felszabaduljon minden korlátozó gondolat, érzés és érzelem, ami megrekedt, és ami miatt újra és újra ugyanazokat a mintákat ismételgeted az életeben. Ez egy lehetőség, hogy mindent elengedj! Mintha kimasszíroznák az idegpályáidban felgyülemlett feszültséget. Mi mindenben segíthet még, ha futtatod a Barokat magadon családtagjaidon, barátaidon:
-a Barokhoz kapcsolódó életterületeken beindul az energiaáramlás ( kreativitás, pénz, szexualitás, életformák teremtése, kapcsolatok, egészség, bőség…)
- mentális, érzelmi, fizikai, energetikai blokkok oldása
- stressz csökkenése
- mély relaxáció megteremtése
- alvászavar csökkentése
- figyelem hiányos, hiperaktív, nehezen kezelhető gyermekeknél / felnőtteknél változást hoz
- koncentráció fokozása
- gyermekek iskolai eredményeinek javulása
- vizsgák előtt
- pánik betegség esetén
- egészségi állapot javulása
- kapcsolatok rendezése, javulása
- tudatossági szint emelkedése
- megnyílás sok lehetőség könnyed befogadása. Az Access Bars® emberek ezreinek segített megváltoztatni az életüket. Ha beépíted azokat az eszközöket és technikákat a mindennapjaidba amit itt megtanulsz, Te is hatalmas változásokat generálhatsz az életedben,Tudtad, hogy 1 Bars kezelés 2 óra meditációval ér fel, el tudod képzelni mennyire pihentető ez ?


Választod? 


Tudtad, hogy a gyerekek 4 szer gyorsabban megtanulják a bárok futtatását mint a felnőttek?!Nos erre szeretnélek meghívni! Most van itt az idő ? Most van itt a tér, hogy valami mást válassz? Gyere és tarts velem, fedezzük fel együtt, hogy mi lehetséges számodra, amiről még álmodni sem mertél.A Bars® kezelés mellett sok egyéb eszközt is megtanulsz! 


Az AccessBars® tanfolyam elvégzése előfeltétel az összes Access Consciousness alaptamfolyamhoz. A tanfolyam elvégzésével bekerülsz az Access Consciousness rendszerébe, regisztrált kezelővé válsz, nemzetközi szinten elismert oklevelet kapsz.


Az 1 napos tanfolyam során 2kezelést adsz és 2 kezelést kapsz. Magyar nyelvű kézikönyvet és fejábrákat is kapsz a gyakorláshoz.


Az ár központilag meghatározott nemzetközi ár)
Befektetés Önmagadba és a Jólétedbe ha betöltötted a 18. életéved : 108.000 Ft
Ismétlőknek és 16 - 18 éves korig: 54.000 Ft
Gyermekeknek 15 éves korig ingyenes 1 felnőtt résztvevővel 

Helyedet a regisztrációs lap kitöltésével tudod biztosítani, melyet itt találsz :

https://forms.gle/ewejzxhrM3MihRtG8

Helyszín : Ancsa – Lélekkuckó  Gyenesdiás, Kossuth Lajos utca 99.
Időpont : December 17. 9 - 18 óra

Garantáltan kis létszámú csoport. Ha mégis inkább egyénileg tanulnál az is megoldható. Keress bátran!


A programot tartja:
Siposné Geschitz Annamária
Access Bars® és Access Facelift® facilitátor, ESSE kezelő, BPP Access Test kezelések kezelő, TTTE®, BosziSuli testkezelések kezelő

Tel: +3630/9272 082 vagy messenger
www.alelekkucko.com

Az Access Consciousness™ és eszközeinek, valamint az általam alkalmazott kezeléseknek  a célja a tudatosságod és képességeid kibontakoztatása. Sem kezelései, sem egyéb eszközei nem gyógyító, nem terápiás, nem pszichoterápiás, nem egészségügyi szolgáltatások, és ezeket nem is helyettesítik.