Access Bars®

Access Bars®  Access Consciousness®

Az Access célja nem az, hogy elpusztítsa ezt a valóságot.

Az Access célja nem az,hogy harcoljon ezzel a valósággal.

Az Access célja nem az,hogy ennek a valóságnak a rosszaságát nézze.

Az Access célja,hogy egy más valóságot hozzon létre.

Az Access célja ,hogy a világot nagyszerűbb választások és lehetőségek összességeként hozzuk létre, hogy az egész emberiség felvirágozzon.


Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. Tudtad hogy a fejen van 32 pont  amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. Ezek a pontok a Bar pontok melyek az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok, stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Képzeld el, ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattatni a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz. Minden korlátozás, amit megteremtesz az életedben, az kapcsolatban van a gondolataiddal, ötleteiddel, álláspontjaiddal, döntéseiddel és az arról alkotott hiedelmeiddel. Finoman érintsd meg a bars pontokat, és elkezded kitisztítani azt, amit bezártál és távol tart attól, hogy elhidd, hogy rendelkezhetsz azzal az élettel, amiről mindig is tudtad, hogy létezik.

Az egyik dolog, amely az Access Bars kezelések alatt természetesen megjelenik, és az egész életet megváltoztatja, az a befogadás. Hányszor van az, hogy csak egyszerűen elengedünk mindent, leengedjük a falainkat, és megengedjük a másik személynek, hogy megajándékozhasson úgy igazán minket? A kulcs ahhoz, hogy még többet invitáljunk az életünkbe abból, amit kérünk, az az, hogy megtanuljunk befogadni. Az Access Bars elősegíti a befogadást, amely különbözik minden más módszertől ebben a valóságban.

Access Bars kezelés hatása:

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé. A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.

Hosszú távú hatás: A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált

Milyen gyakran kell futtatni a Barokat:Ez teljesen tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben?Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.Vannak Bars facilitátorok, akik nem értik, hogy miért nem csinálja mindenki minden nap! A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, vagy akármikor, amikor stresszesnek, nyűgösnek érzik magukat, vagy nem úgy mennek a dolgaik, ahogyan szeretnék. Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy bars kezelést. 

Kinek tehet jót :Bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében! Vannak olyanok, akik nem értékelik a relaxációs élményt, és úgy gondolják, hogy időpazarlásról van szó, míg mások, akiket érdekel a változás, és az életük megváltoztatása, sokkal lelkesebbek. Arra biztatunk, hogy a “bárfuttató” erőfeszítéseidet az utóbbi csoportra koncentráld, akik többnyire a népesség azon 47%-ába tartoznak, akikről korábban már beszéltünk. Sok mentális és pszichés problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal. 

A bar futtatás alkalmazható gyerekeken és csecsemőkön is : A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Sokkal megengedőbbek arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt.Náluk a folyamat is sokkal gyorsabb, gyakran ők maguk érzékelik a kezelés közben mikor “van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak! 

Várandósság alatt is lehet futtatni a Bárokat ?Igen kismamákon is alkalmazható a kezelés. (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.)Azok a hölgyek, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

Árthat e a Bars ?Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek. 

TUD-E A BARS FIZIKAI SZINTEN BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTANI, ÉS FÁJDALMAT MEGSZÜNTETNI?

Az Access Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni. Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már. Sokan használták az Access Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy“gyógyíthatatlan” betegségeket tüntessenek el, mint pl. a rák, az arthritis, a krónikus fáradtság, a depresszió, vagy a bipoláris zavar. 

 HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?

Még egyszer, nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja. Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy  Access Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függnek, aki a kezelést befogadja. 

Forrás: Access Consciousness Blog

Kezelés ruhában történik

Időtartam : 1óra

Gyerekeknek, diákoknak 18éves kor alatt a kezelés félaron !


"Az életben minden könnyedén,örömmel és ragyogva árad felém !"