Testkezelések

Testkezelések - Access Body Process ® - Testkezelések

Az Accessben több mint 50 féle kézrátételes testkezelés van, amik más más területeket, témaköröket, blokkokat  tudnak feloldani.Az Access Consciousness® nézőpontjából betegség nem létezik, csupán az energia áramlása ütközik akadályba a különböző területeken, ami energiablokkokat és ennek következtében fizikai tüneteket eredményez.Ezek az energiablokkok az Access Consciousness® szerint mindig valamely ezen vagy előző életeink során nagyon mélyen rögzült fix nézőpontunk következményei.

A problémáinkat a testünkbe zárjuk, amivel energia elakadásokat, diszkomfort érzést, blokkokat, betegségeket okozunk saját magunknak. Úgy mint izom fájdalmak, izom merevség, görcsök, egyéb fájdalmak, látás problémák , egyéb megbetegedések. A kezelésekkel aktiválni tudjuk az immunrendszert, a sejtjeinket a normális működés visszaállításának érdekében, el tudjuk engedni az ismétlődő nehézségeket, problémákat, ki tudjuk oldani a testből a nehéz érzelmeket, harag, düh, gyűlölet, hibáztatás, szégyen, neheztelés, féltékenység,félelem, halál, kétely annak érdekében, hogy  meg tudjuk szüntetni a fájdalmakat, görcsöket, betegségeket.


MTVSS: ( Molecular Terminal Valence Sloughing System)

Az Access egyik legdinamikusabb és egyik legnépszerűbb testkezelése.A választás eszköze, bármit meg tud változtatni a testben. Helyre teszi azt ahol a test félreműködik. Könnyed érintést igényel, ahogyan az összes többi testkezelés, s teljes ellazulást biztosít a test számára, használatával kellemesebben érzed magad

Mit tudhat az MTVSS?

Hatalmas hatással van az immunrendszerre, pláne ha az Ízületeket is kezeljük.Fel tudja oldani mindazt a változást ami a testünkön, testünkben történt bármely térben, időben, dimenzióban és valóságban.Használható például arra is, hogy sportolás közben futtatva magadon megtöbbszörözd az edzés hatékonyságát.Bármelyik formában futtatod az energiát az immunrendszeredre hatással van.


Az MTVSS 30 különböző energia együttese, amelyek mindegyike fut a testben a kezelés alatt.
Minél többet kapod annál többet képes befogadni a tested.

Segít abban, hogy felfedezd a testben létezés nagyszerűségét, kikulcsolja a testeddel kapcsolatos korlátozó nézőpontjaidat, felnyitja a testedre erőltetett mintát.Hat az immunrendszerre, ízületekre, hormonrendszerre, a fiatalságra, minden egyéb testkezeléshez hozzájárulás lehet.
Ha 20-30 héten át hetente kapsz ilyen kezelést akkor a tested végre úgy fog működni, ahogy kéne neki.


Nyirokmirigy rendszer helyreállítása – Nyirokmirigyes össze nem illések és ellentmondások (Lymphatic Glandular Incongruities and Inconsistencies) 

ami   az egész testen futtatható, ahol nyirokcsomók vannak és nyirokerek, vagyis az egész nyirokrendszeren test szerte. Minden évszakban óriási hozzájárulás lehet, gyerekeknél, de akár felnőtteknél is azonnali változást hozhat.( hallás, fülek arc- és orrüreg dugulásával járó elváltozásoknál is nagyon hatékony )Méregtelenítő hatása kiemelkedő.


BMM -  MIMIKRI ( Biomimetikus és biomimetrikus mimikri)

Mások fájdalmai, útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése és megsemmisítése és eloszlatása

Amikor meg akarod érteni mások viselkedését, cselekedeteit, amit csinálnak, miért éppen úgy csinálják, a nézőpontjaikat is meg akarod érteni, akkor ezeket, lemásolod, mimikrized pusztán a jobb megértés miatt. De nem fontos tudni az okokat, nem fontos megérteni, mert ha belecsúszol más világába, mimikrizni kezded azt .A másolás természetes képessége a testnek, aminek a célja az alkalmazkodás a beilleszkedés a környezetbe. Másolod, mimikrized  mások útjait, nézőpontjait, energetikailag vagy intellektuálisan és ezeket bezárod a testedbe.. Ez a megfejtése annak, ha úgy érzed, nem a saját életed éled – hanem anyukádét, apukádét, valamelyik nagyszülődét, de bárki másét is le tudod másolni. Ilyenkor a saját tiszta érzékelésedet, befogadásodat lezárod.Ez legtöbbször tudattalan folyamat.

A Mimikri kezelés segít feloldani a testedbe mélyen bezárt mintákat, programokat, hogy többé ne add fel magad a megfelelési kényszerből.

A Mimikri testkezeléssel megváltoztathatod azt, ahol mások valóságának leutánzásával teremted az életedet ahelyett, hogy a saját választásaiddal tennéd.

 • Ha végre a saját utadat és életedet szeretnéd választani, akkor ez a kezelés neked való.
 • A másolások, minták feloldásával elkezdheted a saját életedet teremteni választva azt, ami neked könnyed és örömteli.
 • A kezelés hozzájárul az elengedéshez, hogy ne legyél annyit az agyadban.

Élnéd végre a saját valóságaidat saját álmaidat ?!


 A 90%-os agykapacitás és funkció beindítása, aktiválása és felfokozása

Kimutatások alapján agyunk  10% használjuk csupán, miközben rendelkezésünkre állna a fennmaradó 90% is. A testkezelés eredeménye képpen hatékonyabbá válhat a tanulás, gyorsabbá a gondolkodás,a probléma megoldás. Felerősödhetnek a spirituális képességeid, éberebb lehetsz.

Ezt a kezelést a MIMIKRI után futtatjuk .Időtartam:  10perc


Sejtmemória

Ez egy rendkívül dinamikus kezelés.Látszólag csodákat tesz, az által, hogy lehetővé teszi a testnek, hogy meggyógyuljon. Ha valamilyen trauma ér, elesünk vagy eltörjük valaminket, vagy ha van a testünkben egy fájó pont, vagy akár műtéti hely, akkor meg tudjuk azt a helyet érinteni és visszamenni arra a pontra, ahol ez létrejött a sejtmemóriában. Kitöröljük a trauma emlékét, feloldjuk a sejtek nézőpontját onnan ahol megragadtak.Az elváltozott sejtekben elfojtott emlékek is tárolódnak melyek felszabadításának eredményeképpen közérzet javulás, gyógyuló folyamatok indulhatnak be.Az energia blokkok feloldódnak, a sejtekben szabaddá válik az áramlás. A sejtmegújulás folyamatos a megújult sejtek átörökítik az információt az új sejteknek. Ahhoz hogy az elváltozott sejtek ne örökíthessék, tovább az elfojtott sejtemlékek nyomán keletkező hibákat fel kell oldanunk, ki kell kulcsolnunk a sejtmemóriát. Mindezt a tudatosságod irányítja, amely felelős a tested önműködő rendszeréért, annak működéséért, valamint ha szükséges a helyreállításáért.

A sejtmemória kezeléssel a szervezet regenerációs folyamatait indíthatjuk be, a választásaink alapján.


Zéro összegű trauma 

Ez egy kézrátételes kezelés, amely kioldja a testben rekedt fájdalmakat, az elraktározott traumákat.Az oldás kiterjed arra az estre is, ha már nem tudod, honnan származik a fájdalom, amely lehet akár előző életből is. A cél nem az okok megtalálása, hanem az energia mintázat kioldása.

Amikor valamilyen traumát szenvedünk el a vele kapcsolatos negatív élményeket, fájdalmat, megaláztatást elraktározzuk magunkban.
Az emlékek egy része tudatos marad, és lesznek olyanok is, amelyek a tudattalanban tárolódnak el. Egy idő után hozzászokunk az ezzel kapcsolatos fájdalomhoz, rossz érzésekhez és már természetesnek vesszük a jelenlétét.
A fájdalmak egyre erőtlenebbé, kedvetlenebbé tesznek és ez egy önmagát generáló folyamattá válik. Minél tovább tároljuk, a fájdalmat magunkban annál erőtlenebbek leszünk, és minél erőtlenebbek vagyunk, annál kevésbé vagyunk motiváltak a változtatásra.
Tudd, hogy a traumák emléki feloldhatóak és ennek számos módja lehetséges.
Az egyik út, amin elindulhatsz az érzelmi lelki blokkok feloldása, de a testedbe zárt fájdalmak lenyomatainak feloldásával is jelentős változások érhetőek el.

Ha az energia változik minden változik

 • Mi lenne, ha választanál egy könnyedebb létezést, fájdalmak és a traumák emlékeinek őrzése nélkül?
 • Milyen életed lehetne, ha kikulcsolhatnál a testedből minden eddig bármely életedben elszenvedett trauma lenyomatait?
 • Mi az a trauma, amelynek az emlékét nem vagy hajlandó elengedni, ami lehet, hogy nem is a tied?
 • Mi lenne, ha elengednéd a „nincs választásom” hazugságát?
 • Milyen képességedet rejted a fájdalom mögé?
 • Mi az a perverz öröm, ami benne tart a fájdalomban és a sérülés emléklenyomatait sem engedi törölni?
 • Milyen jövőt teremthetnél, ha minden traumád elveszne ?
 • Választanád a fájdalom nélküli életet?
 • Választanád a Zéró összegű trauma testkezelést?


Anafilaxiás sokk és az elernyedés kvadrátja  - 

Túlterhelt és kimerült izmok sokktalanítása ellazítása kézrátétes kezelés.

alkalmazható :

túldolgoztatott izmokon, testet hangot túlerőltetett személynél ( táncos. énekes ) Sportolóknál versenyszám után.Hirtelen mozdulattól való becsípődéseknél.

Zéró összegű traumával együtt futtatva még hatékonyabb.


Áramkörök

Képzeld el a tested egy elektromos hálózatként, ami megsérülhet balesetnél, műtéteknél (amikor végni kell), de akár egy leki tarumánál is. Ha megszakad egy áramkör az zavart okozhat a testben és az egész energhiarendszerben , ami kihat a mozgásra kommunikációra, gondolkodásra, viselkedésre.Az Áramkörök ezeket a megszakításokat hivatott rendbetenni, megszűntetni.Vannak olyan krónikus tünetek is, amelyeket idegrendszeri zárlatok elakadások, okozhatnak a testeben (pl. epilepszia) melynek oldására szintén alkalmasa kezelés, illetve autistáknak, figyelemzavarosoknak, rögeszméseknek is nagy hozzájárulás lehet.

Mi az a regeneráció amit adhat ez a kezelés? És mi mindent adhat az életed bármely területén.


Az RNS minden módosításának elpusztítása 

Mint vakcinakezelés, oltás kivezetés került be 2021-ben a testkezelések sorába.

Arra hivatott,hogy a tested számára mérgező, a sejtjeidbe zárt mérgező vegyületeket, kémiai,elektromos és magnetikus lenyomatokat, elpusztítsa megsemmisítse,testkezelés energiáinak hatására kiürüljenek a testedből.Ezek a "dolgok " méreganyagok arra lettek tervezve, hogy kontrolláljanak, domináljanak és manipuláljanak minket, hogy benne tartsanak a mesterséges intelligencia általi programozásokban ,hogy akadályozzanak abban, hogy létrehozd a saját valóságodat.A kezelések fekve ruhában történnek.

Kezelés időtartama: 45 - 60perc


Amikor fájdalmat érzel, az fájdalom vagy ellenállás azzal szemben, amit a tested megpróbál elmondani neked ?A fájdalom annak az eredménye aminek ellenállsz, nem annak ami valós. A fájdalom egy olyan intezitás amről a tested megpróbál információt adni neked amit te nem akarsz .Légy befogadó , légy hajlandó rá.Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel ?

"Engedjük meg a testeknek, hogy tudják milyen ajándékok , és azzá válnak számodra !"            

   -Gary Douglas-