Testkezelések II

Testkezelések - Access Body Process ® - Testkezelések


Agyokrácia eltörlése

Az agyalás, állandó gondolkodás enyhítése megszüntetése. Ismerős a helyzet mikor egyfolytában egy / vagy több gondolat dolog bármi akármi, körül forog a világunk , Mikor az a valami nem hagy szabadulni, ezzel kelünk ezzel fekszünk, csak egyre beljebb és beljebb tekerjük magunkat és semmi megoldás .A végén már azt sem tudjuk amit tudunk és mindezt még  jól be is zárjuk a testünkbe, tüneteket produkálva ( gyomorfájás ,fejfájás, emésztési zavarok )Milyen lenne ha egyik pillanatról a másikra abba tudnánk hagyni ezt a fajta működésünket ?Nos ez az energetikai kezelés ebben segít. Segít elismernünk azt a tudást , azt a képességet amit valójában tudunk ,csak a megszokás a korlátozó nézőpontjaink nem nem engednek, benne tartanak az agyalásban.


Látás helyreállítása 

Látsz is vagy csak nézel  - Láss is ne csak nézz

Ez a testkezelés nem a dioptria számot,illetve a szem betegségeit hivatott meggyógyítani .Sokkal inkább arra való, hogy tisztán látást, rálátást kapj az élet, az életed egyes területein való elakadásaidra, hogy könnyedén fel tudd oszlatni őket. Éberebbé válhatsz, és tisztábban láthatsz rá az életedre.  Oldja a szemünket ért illetve a testünkbe zárt traumákat is 
A testkezelés 16 féle energiát mozgat melyek segítően támogatják a látás helyreállítását. Mindamellett, hogy javulhat a látásunk, homlok- és arcüreg problémákra is jótékony hatással lehet.

Hatékonyabb ha együtt futtatjuk Zéró összegű tramua kezeléssel.


A generatív és teremtő hormonális egyensúly beindítása,      aktiválása és felfokozása


Tudatosságellenes antitestek

Élnéd végre azt a hozzád méltó életet amire születtél ?! Mi az ami szabotálja nem engedi ezt?.Mi az ami visszatart attól, hogy az életed teremtője legyél ?Elpusztítanád és nem teremtetté tennéd ? Ez a kezelés arról szól, hogy beleállj végre abba aki TE vagy( A vagyok aki vagyok- ba ),hogy elháríts minden akadályt a tudatosságod emelkedése elől.Minden testbe zárt hazugság megsemmisítése, eltörlése és eloszlatása

Hány ítéletet, nézőpontot -ami lehet nem is a tied- , lenyomatot, hazugságot, kivetítést vettél be és zártál a testedbe mostanáig? Az életről, a kapcsolatokról, a tudásról, a tudatosságról, a viselkedésről, a mi jó mi rossz -ról, bármiről, akár a testedről.Ezek vajon milyen hamis valóságot teremtettek eddig.Vajon mennyi ítéletet hoztál létre ezek alapján ami még több ítéletet teremt. Milyen jövőt teremtene, ha törölhetnél minden hazugságot bármiről? Ez a kezelés egy módja annak,hogy kiengedd a kéziféket a palackba zárt szellemet amit ezek a testedbe zárt hazugságok hoztak létre, és elkezd végre önmagad valóságát élni.Végre azt az életet teremtethetnéd amit szeretnél.

Milyen változásokat hozna az életedben, ha eltörölnéd ezeket a hazugságokat, és tiszta lappal indulhatnál a sját valóságod felé?


Az állandó fájdalom megsemmisítése és eltörléseA legtöbb Access testkezelés egy információs energia ami kibontja a test éberségét. és beindítja az öngyógyító mechanizmusokat.


" Egyszerre vagy a csepp és az Óceán ! "

- Dr  Dean Heer -