Lélek kapu testkezelès

Lélek kapu testkezelés  Boszi Suli testkezelèse Születés és Halál - a kapu ahol választjuk ezt a földi megtestesülest, és ahol választjuk , hogy tovább lépünk.
Ma már a legtöbb születés és halál kórházakban történik. Régen ez nem így volt, megvoltak a hozzá értő emberek, akik a lélek érkeztetését végezték. A mostani valóságunkban nagyon sokan érzik magukat úgy, hogy van a testük, a lelkük meg csak lézeng valamerre. Így nem érzed jól magad az életedben, akadoznak a teremtéseid, nem működnek a kapcsolataid, sokszor gondolkodsz rajta, hogy elmész. Egyszerűen nem vagy a középpontodban. Ez a kezelés segíthet a gyász, az elengedés feldolgozásában és/vagy a halállal és születéssel kapcsolatos képességeidet is feltárhatja. Ezzel a testkezeléssel kapcsolódni tudsz a testeddel és meg is tanulsz kommunikálni vele.

A kezelés latt az 5 ősi elemmel tűzzel, vízzel, földdel, levegővel és szer-elemmel fogunk dolgozni.

Ez a testkezeles hozzájárulás lehet nekünk abban, hogy 

- megérkezzünk a saját testünkbe, a saját rendszerünkbe

- akkor amikor elkezdjük önmagunkat választani s ne csak szavakkal tegyük ezt, hanem válasszuk a testünket is, kapcsolódjunk a testünkkel

- bevonjuk a testünket a teremtésbe

- oldjuk a halállal kapcsolatos nehéz, szomorú nézőpontjainkat

- oldjuk az energetikai kapcsolódást az ebben a megtestesülésben velünk éltelhalálozott szeretteinkkel

- oldjuk azokat azenergetikai kapcsolódásokat, amiket újra és újra választunk, de közben már rég nem támogatnak minket a továbblépésben

- bevezethetünk aspektusokat Lélekmagokat pl a bőség, a jólét,a méltó élet az önbizalom,a siker Lélekmagját

- kivezethetünk aspektusokat / Lélekmagokat pl. a kétség, a kishitűség, az önszabotázs, az önbántás, stb Lélekmagját.A kezelés fekve, ruhában masszázságyon történik.

A kezelés ideje : 1 óra