Metamorf oldás

A lelki blokkok oldását megközelíthetjük a fizikai test felől is. A Metamorf "masszázs" is egy ilyen lelki blokk oldó technika, amely anélkül old, hogy minden egyes problémával szembesülnünk kellene. Ez a technika abban segít, hogy az elraktározott blokkok nagy része a Szívcsakrán keresztül, tudatosodás nélkül kiáramoljon. 

Itt is megemlíthetjük mint a Lélek vagy Szeretet masszázsnál, hogy a feloldott blokkoknak csak kicsiny százaléka jön fel a tudatos részre, mellyel dolgoznia kell a kezelt személynek .A nagyobb százalék kiáramlik a testből és az energia rendszerből anélkül, hogy abból bármilyen negatív élményt újra kellene élnünk, s mégis azonnal hozhat megkönnyebbülést. Nem fontos, hogy rájöjjön a kezelt személy milyen blokk oldódik, anélkül is működik a módszer. A Metamorf masszázs speciális lelki blokkokat oldó technikával dolgozik, amely a láb a kéz és a gerinc reflexpontjain elvégzett lágy érintésekkel oldja ki az elakadásokat.A finom külső beavatkozás energiahullámokat indít el, melyek lebontják az egészségünk útjában álló gátakat, kisimítják az elakadásokat. Mechanikus érintések sorozata minden esetben elindít egy változást a testben és a lélekben.A kezelés során az előző életekből hozott, a magzati korban és a születés utáni, jelen életben lerakódott akadályozó emlékek, blokkok feloldásában segít.A múlt emlékei nem törlődnek, megmaradnak az elmében, de már nem váltanak ki negatív hatást.

Jótékonyan kezeli a pszichoszomatikus tüneteket és az összes fizikai betegség sikeres kezeléséhez is hozzájárul.

A masszázs mindenkin elvégezhető,kortól nemtől függetelnül.Gyermekeknél, idősebbeknél rövidebb ideig tartó kezeléssel, mindig fokozatosan növelve az időt.

A kezelés ruhában történik.

Időtartam 1óra.


Érdekesség : A metamorf masszázs / oldás technikáját Gaston Saint Pierre foglalta rendszerbe az 1970-es években.Bizonyos források szerint a Metamorf során használt mozdulatok és technikák az ősi magyar orvoslás rendszeréből származnak.