AromaTouch Masszázs

AromaTouch Technique  -  Az aromaolajok kedvelőinek

Az AromaTouch Technika igazából nem egy masszázs, hanem egy speciális illóolaj felviteli technika, amely nyolc különböző illóolaj  / illóolaj keverékkel történik. A technika lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben (öt zónás technika) visszük fel a hatóanyagokat a hátra és a talpra. Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk, nagyon hatékony az egészségünk megőrzéséhez, testi-lelki-szellemi egyensúlyunk eléréséhez és megtartásához, betegségekből való felgyógyuláshoz, energiaszintünk megemeléséhez fenntartásához.

Mitől olyan hatékony és mitől egyedi?

A felhasznált illóolajok tisztaságától, megfelelő kombináció,a megfelelő sorrendben, és a megfelelő helyen való alkalmazásától. A Dr. David Hill által kidolgozott módszer alkalmazásával az illóolajok jótékony hatása maximálisan beteljesedik.

A "masszázs"  könnyed, lágy érintésekből simításokból áll amit a technika neve is jelez : AromaTouch Technique = Illat Érintés Technika.

A módszer négy “szervezeti állandó” megszólítására lett megalkotva: a stressz, a méreganyagok jelenléte, a gyulladás válasz és a vegetatív egyensúly vesztés. Az AromaTouch Technikát ezeknek a szervezeti állandóknak a kezelésére, ezáltal a test egyensúlyi állapotának, úgynevezett “homeosztázisának” visszaállítására dolgozták ki.

A kezelés lépései és a hozzá felhasznált illóolajok:

 Első lépés: stresszkezelés

– Felhasznált olaj: Balance esszenciális olajkeverék.  Ez a szabadalmaztatott olajkeverék lucfenyő, ho fa, fenyőtömjén, kék varádics és kék kamilla keveréke, mely meleg fás és föld illatával a központi idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása által jóléti érzetet teremt, megnyugtat és elősegíti a szervezet különböző rendszereiben  a kiegyensúlyozottság állapotának létrejöttét.

– Felhasznált olaj: Levendula esszenciális olaj. Enyhülést hoz, elősegíti a relaxációt. A testre gyakorolt nyugtató és hangulatjavító hatása teszi tökéletessé.

 Második lépés: immunrendszer támogatás

-Felhasznált olaj: Teafa esszenciális olaj. Baktérium, csíraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába

– Felhasznált olaj: On Guard esszenciális olajkeverék. A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal.

 Harmadik lépés: keringés javítás

– Felhasznált olaj: Aromatouch esszenciális olajkeverék, melynek összetevőit a ciprus, majoránna, bazsalikom, levendula és a grapefruit a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, ízületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.

– Felhasznált olaj: Deep Blue esszenciális olaj, amely  izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. Különleges alkotóelemeinek köszönhetően – mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz – a Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra

 Negyedik lépés: homeosztázis

– Felhasznált olajok: Vadnarancs és Borsmenta esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és így a test természetes immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű, értékes olaj.


Az öt zónás aktiválás egy olyan olyan mozgás,amelyet az egész Aroma Touch technika során alkalmazunk.Ez a mozdulat sor segít megnyugtatni az egész testet.A zónák tetőtől talpig működnek, és az általános nyugató kellemes wellness érzetét keltik.

Érdekesség az illóolajok hatóidejéről :

Belélegezve  / Inhalálva 22 másodperc alatt érik el az agyat a molekulák

Helyileg használva bőrön keresztül, 20 perc múlva az összes sejtünkben megtalálható.

Szájon át elfogyasztva, 2perc múlva kimutatható a vérből.


A kezelést  háton, talpon és kézen végezzük. 

A kezelés ideje 60 perc